Atrakce pro děti i občerstvení pro seniory zdarma. Tak vypadal den na Šiklově mlýně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Atrakce pro děti i občerstvení pro seniory zdarma. Tak vypadal den na Šiklově mlýně

Nejen pro držitele Rodinných a Senior pasů byla uplynulá sobota ve znamení zábavy. Již tradičně se na Šiklův mlýn ve Zvoli nad Pernštejnem sjeli rodiny s dětmi i senioři, pro které zde byl nachystán celodenní bohatý program. Tentokrát na Rodeo aréně vystřídaly westernové závody různé atrakce pro děti a nechyběl zde ani stánek Kraje Vysočina s úžasným animátorem, který roztančil děti, rodiče i prarodiče. Senioři si mohli odpočinout u kávy a koláčku, děti si pak užily opékání špekáčků u táboráku.

Hlavní pódium hostilo Václava Upíra Krejčího s jeho programem pro děti a na 16. hodinu k nám zavítala i skupina Kamelot se svým více jak hodinovým koncertem. I tento rok u nás proběhlo Vyhlášení výsledků REGIONÁLNÍ POTRAVINA KRAJE VYSOČINA 2014 a i samotní návštěvníci mohli ochutnat nominované i vítězné produkty. Příští víkend je na Šiklově mlýně úplně poslední v sezóně 2014, tak neváhejte a ještě k nám přijeďte.   

V areálu Šiklova mlýna bylo připraveno tolik atrakcí, her a soutěží, že zde člověk musel být opravdu celý den, aby je stihl všechny projít. Samozřejmě jsme nezapomněli i na pitný režim a občerstvení. V jednom rožku se rožnila prasátka, v druhém voněly steaky. No prostě vše, co k takovému dobrému výletu patří. Děti ani nevěděly kam dřív. Lov bizona, lukostřelba, minigolf nebo skákací hrady či trampolíny. To je jen malý výčet toho, co zde všechno děti mohly zažít. Nechyběl ani animační program s tancováním a zpíváním, kde se děti báječně vyřádily.  Nesmíme však opomenout seniory, kteří se u nás také mohli zabavit svými disciplínami jako sekání trávy kosou nebo hod podkovou. Odpočinek byl pro ně nachystán v zázemí, kde jsme je pohostili kávou a koláčkem. Gurmáni se mohli těšit na vyhlášení soutěže Regionální potravina kraje Vysočina pro rok 2014 a určitě jsme všichni zas o něco moudřejší, kam zajet pro vynikající mléčné produkty, kvalitní uzeniny a zdravé pečivo. Představili se nám i vítězové soutěže „Rodinné pasy Kraje Vysočina hledají Supertalent“.

Tento báječný den byl zakončen jedním z posledních představení divadla Šiklova mlýna, noční ohňovou crazy show „Démon noci“, které jako vždy nemělo chybu. Věříme, že Šiklův mlýn opět pro všechny vytvořil krásnou atmosféru.

 

 

 

 

 

24. 8. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře