„Pohádková“ dovolená v pařezu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

„Pohádková“ dovolená v pařezu

Na podzim loňského roku  jsem podlehla vábení slevového portálu a zakoupila pobyt v pohádkové vesničce na dvě noci a tři dny v Podlesí. Takže jaké to bylo!? Chtěla jsem si dát čas, abych dojmy vstřebala, a musím říct, že budu hodnotit z pohledu rodiče a z pohledu dítěte. Po otázce "Tondo, pamatuješ, jak jsme byli v té pařezové chaloupce?" totiž následovalo "Joooo! Pojedem tam ještě, že jo!!"

Vesnička je totiž fakt kouzelná. Domeček Křemílka a Vochomůrky, Budulínka, Rumcajse, Sněhurky atd...všechno tématické, krásné, barevné...Ale..:)?

Nadšeně jsem objednala pařezovou chaloupku, protože je opravdu originální a recepce mě předem upozornila na to, že jsou tam poschoďové postele. Věděla jsem teda, do čeho jdu a tohle mi nevadilo ani náhodou.

Po příjezdu jsme na recepci dostali veškeré info, i o možnosti masáží za příplatek a bazénu v ceně. Rovnou jsme si dali oběd a byla jsem velmi mile překvapena výběrem jídel. Hotel je opravdu zaměřen i na děti a jídlo bylo skvělé. Z čerstvých surovin, nepřesolené, kořeněné akorát, opravdu super. A to se týká večeří, které byly formou teplého i studeného bufetu, obsahoval i KRUPICI, která je pro naše děti životně důležitá.

A teď ubytování. Nejdůležitější informace ze všech: Děti byly nadšené. Nadšené! My, jako ti, co zajišťují praktické stránky věci, už méně. V potaz musíme brát roční období. Byla už zima. Jo, cca 15 stupňů venku, cca 18 vevnitř, ale jakmile jsme zatopili (přímotopy+krb), bylo brzy fajn. Co bylo míň fajn, byly úložné prostory a prostor všeobecně. Prostě místa bylo málo. Hodně málo. Hlavně pro chlapa který má 192cm. Je možné, že to bylo dáno konkrétně touto chaloupkou, která je atypická a možná prostorově skromnější. Nicméně opakuji, že děti nezaznamenaly žádný diskomfort, naopak, lezení do postele pro ně bylo zážitkem a poprvé s námi nechtěli spát dohromady. Hotel má i venkovní bazén a venkovní divadlo, kde v létě probíhá program pro děti a na rozhlehlém pozemku i ohniště k opékání buřtů.

Využili jsme i bazénu, který byl opravdu fajn, jen tam bylo možná moc lidí na objednanou hodinu. Voda teplá, čistá a děcka nadšené. Co se týče okolí a venkovních aktivit, určitě je to super… V létě... Nevím, jestli jsme měli takovou smůlu, ale v termín našeho pobytu bylo zavřené úplně všechno. Hrad Pernštejn, Westernové městečko, i jezdecký klub. 

Když to shrnu, byla by to skvělá dovolená, ale v jiném ročním období a v pohádkové vesničce by nám bohatě stačila jedna noc. Na delší dobu bych volila spíše ubytování v hotelu (hotel je s areálem vesničky propojen spojovací chodbou a i tito hosté mají do pohádkové vesničky přístup zdarma, ostatní platí vstupné). Za plnou cenu bych pobyt nepořídila, ale pokud natrefíte na akci na slevových portálech v letních měsících, stojí to za vyzkoušení. Majitelé dovedli tento projekt skoro k dokonalosti, protože chaloupky jsou kouzelné, s propracovanými detaily a okolím, které oceníte i vy, dospělí:)

Pro Kamsdětmi.com sepsala Katka Ševčíková

 

31. 1. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře