Open Air Festival zve malé návštěvníky na žonglování, DJ školku i malování na obličej | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Open Air Festival zve malé návštěvníky na žonglování, DJ školku i malování na obličej

Děti už nemusí zůstávat 11. - 13. srpna u babičky na hlídání, když si rodiče vyrazí na Open Air Festival!

Pořadatelé pro ně totiž opět vytvořili Dětskou a workshopovou zónu Puntík se spoustou zábavy. Tentokrát si užijí nejen ti opravdu nejmenší, ale i školáci a teenageři. Ti se mohou vžít do role svých oblíbených DJů v DJ školce,  naučí se základy žonglování, prohlédnou si fire show, naučí se vyrábět šperky z PET láhví... Pro nejmladší návštěvníky jsou opět připraveny pohádková divadelní představení v MF DNES stage, oblíbené malování na obličej a odpočinková zóna. Rodiče mají ještě jeden podstatný důvod vzít s sebou své nezbedy - vstupné za všechny děti do 12 let je sympatických 0 korun. Partnerem Dětské a workshopové zóny je náš webový portál Kamsdetmi.com :)


Ahoj děti!
Přesně jako v písni Tata Bojs vyzývá i Open Air Festival děti, aby “vyšli už k nám” - tedy vzali maminku a tatínka a pobavili se společně. Co je letos (mimo jiné) čeká?

DJ školka 
Pokukovali jste vždycky DJům pod ruce? Přemýšleli jste, jak to dělají, že z těch dvou odlišných desek umixují jednu zvukovou koláž? Už nemusíte - s pomocí DJské školky a zkušeného DJe Bici z Insidekru proniknete do tajů mixování. A můžete si zkusit gramofonové vychytávky, ať už vám pět nebo 50 let.

Pohádkové představení Mravenec a slon
Příběh o třech kamarádech – Veverce, Slonovi a Mravenci budou dětem vyprávět herci z Divadelního spolku Kulich. Tahle veselá a dost nesourodá trojka spolu bydlí… I když - bydlí... Oni se o to snaží, ale je fakt, že občas se jim moc nedaří. Slonovi je totiž všechno malé, Mravenci zase velké a chudák Veverka aby je stále usmiřovala. Veverka se však jednoho dne záhadně ztratí a těm dvěma nezbude nic jiného, než ji zachránit! Jak tohle dopadne se dozví děti i rodiče v sobotu ve 13 hodin v MF DNES stage.

Malování na obličej
Zvlášť u nejmenších nezbedů bude mívá velký úspěch, když ze sobě mohou nechat vytvořit umělecké dílo. Malí tygříci, pavouci, kočky... Ty všechny určitě potkáte díky malování na obličej v dětské a workshopové zóně.

Žonglovací stánek fireshow.cz
Portály Fireshow.cz a obchod Firelovers.com pro Vás připravily žongléřský kout. V něm si můžete vyzkoušet všemožné druhy žongléřských vychytávek. “Připraveni jsme i na úplné začátečníky, kterým rádi vysvětlíme jak na to,” vzkazují žongléři. V půjčovně budou návštěvníkům k dispozici jak klasické pomůcky, jako jsou míčky, kruhy a kužele, tak i další hračky, jako jsou poi (řetězy na točení), tyče, diabola a flowersticky.

Stánek sdružení Arnika
PET lahev není jen kus odpadu, ale může se z ní stát i krásný šperk. Ve stánku sdružení Arnika se dozvíte, jak využívat PETky k výrobě originálních doplňků. Kromě toho si prohlédnete výstavu zajímavých fotek z českých vodních ploch v rámci současné kampaně Arniky - Člověk a voda.

Levianart
Už jste někdy vytvořili kus skutečně vlastního umění? Ne? V takovém případě byste neměli minout stánek Levianart, kde s pomocí sítotisku můžete přenést i ty nejfantastičtější motivy na dekorativní látky nebo trika.

Jak vzniká funkční letadlo ze skla?
Michal Zahradník je držitelem různých rekordů a jeho výtvory (například skleněné lokomotivy a funkční letadlo) byly v popředí zájmu na četných výstavách u nás i v okolních evropských zemích. Tento tradiční sklář vám předvede jak se převádí fantazie do skla. Vaše děti si budou moci zkusit nafouknout skleněnou kuličku a budou-li se chtít dovědět o skle i víc, je možné si dojednat návštěvu pana Zahradníka přímo v jeho škole.

Kromě workshopů se mohou malí i velcí pobavit také ve sportovní zóně. Zahrát si můžete třeba rodinný turnaj ve streetballu, plážovém volejbalu, plážovém fotbalu... V žaludku vás polechtá adrenalinová obří trampolína, bungee running a další “šílenosti”.
 
Více informací o doprovodném programu najdete na webu www.openairfestival.cz/line-up
 

5. 8. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře